NIEUWS

25 oktober 2019
Genomineerden 2019 bekend

De Club 48 heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Wielrenner en Wielrenster van het Jaar verkiezing, die op 20 november wordt gehouden in De Maaspoort Sport & Events in ‘s-Hertogenbosch. 2019 is opnieuw een uiterst succesvol jaar geweest voor de Nederlandse wielersport. Zowel op de weg, de baan, de mountainbike, de BMX als in […]

Lees verder
15 oktober 2019
Wielergala 2019 in Maaspoort

Het jaarlijkse Wielergala met als hoogtepunt de Renner/Renster van het Jaar verkiezing vindt ook dit jaar plaats in de gemeente ’s-Hertogenbosch. De uitreiking wordt gehouden op 20 november in Maaspoort Sport & Events.

Lees verder
4 december 2018
Renners van het Jaar 2018

In Maaspoort Sport & Events in 's-Hertogenbosch zijn Anna van der Breggen en Tom Dumoulin gekozen tot Wielrenner en Wielrenster van het Jaar. Baansprinter Harrie Lavreysen mocht de Gerrie Knetemann Bokaal voor Renner van de Toekomst in ontvangst nemen.

Lees verder
1 november 2018
Genomineerden 2018 bekend

De Club48 heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Wielrenner van het Jaar verkiezing, die op 3 december wordt gehouden in Maaspoort Sports & Events in ‘s-Hertogenbosch.

Lees verder
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram