Genomineerden 2018 bekend

1 november 2018

De Club48 heeft de genomineerden bekend gemaakt voor de Wielrenner van het Jaar verkiezing, die op 3 december wordt gehouden in Maaspoort Sports & Events in ‘s-Hertogenbosch.

Genomineerden bij de elite-mannen: Tom Dumoulin, Dylan Groenewegen, Jeffrey Hoogland, Steven Kruijswijk, Mathieu Van der Poel en Niki Terpstra.

Bij de elite-vrouwen: Chantal Blaak, Anna van der Breggen, Annemiek van Vleuten, Laura Smulders, Marianne Vos en Kirsten Wild.

Bij de beloften: Thymen Arensman, Pascal Eenkhoorn Official, Marten Kooistra, Harrie Lavreysen, David Nordemann en Lorena Wiebes.

Na een voor Nederland uiterst succesvol wielerjaar in vrijwel alle disciplines wordt in de drie verschillende categorieën een spannende strijd verwacht. De genomineerden bij de elite-mannen en elite-vrouwen zijn allemaal wereldtoppers, terwijl ook de genomineerden bij de beloften zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk in de kijker hebben gereden.

Naast de oud-profs van de Club 48 stemmen de huidige profs via de VVBW en kan het publiek via Telegraaf.nl/sport de stem uitbrengen. Vanaf 22 november kan er online gestemd worden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram